Nedi by'n med Chris Holsten

Sted: Lillehammer

Dato: 21.august 2021

Nedi By'n 2021 før OppiBakken2022! ! La oss møtes til musikk i gatene.
Chris Holsten kommer med band og holder fest mens vi kan danse. Her blir det blåserekke og sjelfyllt sceneshow med rytme og groove så det holder. Mellom Nikkers og Brenneriet lager vi arena og ønsker deg velkommen til en augustkveld av rang.
Vi i Frakke Folk ønsker dere velkommen i samarbeid med Fadderuka. Begrenset antall billetter for salg, da vi ennå ikke vet hvordan covid-restriksjoner vil se ut i august.
Håper vi sees!
Året 2020 ga mange oppturer for Spellemann-nominerte Chris Holsten fra Lillestrøm. I løpet av året var han med i TV2s suksessprogram «Hver gang vi møtes» hele to sesonger og ga publikum flere sterke musikalske øyeblikk.
Han herjet hitlistene med en rekke utgivelser, ledet an med hitlåten ‘Wish I Never Met You’, EP-debuten ‘Cold Hearts’ . Ikke minst det unike samarbeidet med Frida Ånnevik og den norske tolkningen av «If The World Was Ending» (JP Saxe & Julia Michaels). «Hvis verden» fikk umiddelbart enorm respons fra publikum og har strømmet til dobbel platina og ble «Årets Låt» på Spellemann 2020.
Det er på scenen multitalentet trives aller best og gjennom året har Chris Holsten virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist han er. Klubbturnè og en rekke festivaler stod på trappene for artisten da Covid-19 brøt ut og satt en stopper for de fleste kulturarrangementer i Norge. Konsertene som han ikke fikk spilt i 2020 er nå satt opp i 2021 og den spilleglade artisten og hans musikere er klare til å ta scenen og publikum med på festen når dørene til konsertscenene åpnes igjen.
Vi minner om at vi til enhver tid vil følge FHI sine anbefalinger og restriksjoner rundt arrangement. Ber om ditt samarbeid på dette. Følg våre retningslinjer og hold deg hjemme om du skulle føle deg dårlig. Vi sees der 😊

Velkommen til konsert nr 2 i serien Tett På

Hos Ment på Fåberg blir det nok engang et litt nærere møte med en artist og musikken.
Vi er stolte over å si at vi denne gang får besøk av Thomas Dybdahl, en mann man ikke kan feste til en bestemt sjanger. Han beveger seg innefor pop, rock, jazz og er godt kjent for sine akustiske arbeider. To Spillemannspriser og en Amanda for sin filmmusikk til Rottenetter., og Alarmprisen fikk han for sitt debutalbum That Great October Sound. Siste plate ut var Fever som ble sluppet 13.mars 2020 og fikk umiddelbart gode tilbakemeldinger. En kritiker uttalte det var en nær perfekt soulvandring. Om Thomas Dybdahl kan det skrives side opp og side ned, og legger derfor ved noen linker du kan kose deg med.
https://www.facebook.com/thomasdybdahlofficial

https://www.thomasdybdahl.no/

https://no.wikipedia.org/wiki/Thomas_Dybdahl

Om Fever spesielt :

Thomas Dybdahls niende album heter «Fever», ble sluppet 13. mars 2020 og har potensiale til å overraske dem som utelukkende forbinder artisten med sår melankoli og nedstrippede låter på kassegitar.

For som singlene «Call Me by Your Name» og ikke minst «45» bar bud om, er det et nytt groove i musikken til Dybdahl denne gangen.

Hva har skjedd?

Vel, for det første har Dybdahl reist hjem – bokstavelig talt, til sitt eget hjemmestudio i Sandnes, etter å ha laget flere plater i fornemme innspillingsstudioer med internasjonalt renommerte produsenter og medmusikanter.

Les mer: Velkommen til konsert nr 2 i serien Tett På

TETT PÅ JANOVE

logo 01 120TETT PÅ er et konsertkonsept utviklet av FRAKKE FOLK https://frakkefolk.no/
og MENT https://www.ment.no/ med ønske om å skape en estetisk og minneverdig musikkstund.
Et nært møte med en veletablert artist i en ny, unik kulturarena på Fåberg hvor du vil få en opplevelse gjennom å se, lytte og smake. Dette er starten på en serie med konserter som gjentas noen få ganger i året og forhåpentlig vil bli en helt egen tradisjon.
KUN 50 plasser til salgs pr kveld under trygge forhold i disse virustider.

Les mer: TETT PÅ JANOVE

STAUT – 10 år

Et av Norges mest populære band funderer rundt fortida, feirer og fortsetter ferden.

05.12 2020 kommer denne gjengen til LIllehammer og Kulturhuset Banken

NB! Konsert kl. 21.00 er utsolgt og vi har lagt ut ekstra konsert kl. 18.00, samme dag

Les mer: STAUT – 10 år

Unni Wilhelmsen

Utsolgt konsert ble gjennomført 2. oktober på 1847 Brenneriet.

Unni Wilhelmsen har tatt et dypdykk i sin rikholdige skattekiste av musikk og gamle låter får skinne på nytt når gi noen ytterst få, eksklusive og unike konserter på utvalgte steder i Norge denne sommeren. Med seg har hun de dyktige musikerne Ronny Yttrehus og Reidar Opdal. Den kreative sangfuglen har i snart 25 år reist land og strand rundt i Norge med musikken sin, og med det etablert seg som en av våre mest betydningsfulle singer-songwriters. Med over 3000 konserter, åtte albumutgivelser og slagere som Won’t Go Near You Again og Anything ‘Bout June, har Unni satt solide spor i de fleste nordmenns musikalske hjerter.

FRAKKE FOLK AS - Org.nr. 820 572 882 - post@frakkefolk.no +47 900 60 189 - Løkkegata 9, N-2615 LILLEHAMMER