Velkommen til konsert nr 2 i serien Tett På

Hos Ment på Fåberg blir det nok engang et litt nærere møte med en artist og musikken.
Vi er stolte over å si at vi denne gang får besøk av Thomas Dybdahl, en mann man ikke kan feste til en bestemt sjanger. Han beveger seg innefor pop, rock, jazz og er godt kjent for sine akustiske arbeider. To Spillemannspriser og en Amanda for sin filmmusikk til Rottenetter., og Alarmprisen fikk han for sitt debutalbum That Great October Sound. Siste plate ut var Fever som ble sluppet 13.mars 2020 og fikk umiddelbart gode tilbakemeldinger. En kritiker uttalte det var en nær perfekt soulvandring. Om Thomas Dybdahl kan det skrives side opp og side ned, og legger derfor ved noen linker du kan kose deg med.
https://www.facebook.com/thomasdybdahlofficial

https://www.thomasdybdahl.no/

https://no.wikipedia.org/wiki/Thomas_Dybdahl

Om Fever spesielt :

Thomas Dybdahls niende album heter «Fever», ble sluppet 13. mars 2020 og har potensiale til å overraske dem som utelukkende forbinder artisten med sår melankoli og nedstrippede låter på kassegitar.

For som singlene «Call Me by Your Name» og ikke minst «45» bar bud om, er det et nytt groove i musikken til Dybdahl denne gangen.

Hva har skjedd?

Vel, for det første har Dybdahl reist hjem – bokstavelig talt, til sitt eget hjemmestudio i Sandnes, etter å ha laget flere plater i fornemme innspillingsstudioer med internasjonalt renommerte produsenter og medmusikanter.

Les mer: Velkommen til konsert nr 2 i serien Tett På

TETT PÅ JANOVE

logo 01 120TETT PÅ er et konsertkonsept utviklet av FRAKKE FOLK https://frakkefolk.no/
og MENT https://www.ment.no/ med ønske om å skape en estetisk og minneverdig musikkstund.
Et nært møte med en veletablert artist i en ny, unik kulturarena på Fåberg hvor du vil få en opplevelse gjennom å se, lytte og smake. Dette er starten på en serie med konserter som gjentas noen få ganger i året og forhåpentlig vil bli en helt egen tradisjon.
KUN 50 plasser til salgs pr kveld under trygge forhold i disse virustider.

Les mer: TETT PÅ JANOVE

STAUT – 10 år

Et av Norges mest populære band funderer rundt fortida, feirer og fortsetter ferden.

05.12 kommer denne gjengen til LIllehammer og Kulturhuset Banken

NB! Konsert kl. 21.00 er utsolgt og vi har lagt ut ekstra konsert kl. 18.00, samme dag

Les mer: STAUT – 10 år

Unni Wilhelmsen

Utsolgt konsert ble gjennomført 2. oktober på 1847 Brenneriet.

Unni Wilhelmsen har tatt et dypdykk i sin rikholdige skattekiste av musikk og gamle låter får skinne på nytt når gi noen ytterst få, eksklusive og unike konserter på utvalgte steder i Norge denne sommeren. Med seg har hun de dyktige musikerne Ronny Yttrehus og Reidar Opdal. Den kreative sangfuglen har i snart 25 år reist land og strand rundt i Norge med musikken sin, og med det etablert seg som en av våre mest betydningsfulle singer-songwriters. Med over 3000 konserter, åtte albumutgivelser og slagere som Won’t Go Near You Again og Anything ‘Bout June, har Unni satt solide spor i de fleste nordmenns musikalske hjerter.

FRAKKE FOLK AS - Org.nr. 820 572 882 - post@frakkefolk.no +47 900 60 189 - Løkkegata 9, N-2615 LILLEHAMMER